Ποιοί είμαστε

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΑΚΙΟΥ συμμετέχει στο χώρο της θέρμανσης με ξύλο από το 1980, πρωτοεμφανίζοντας τότε στην ελληνική αγορά τα σχεδόν άγνωστα για την εποχή ενεργειακά τζάκια και σόμπες ξύλου.

Οι εταιρείες που εμπορευόμαστε μέχρι και σήμερα (Invicta, Hergom, Caminetti Montegrappa, Godin, Defro Home κ.α.) έχουν εξελίξει τις συσκευές τους με γνώμονα την οικονομία στο καύσιμο, την σημαντική μείωση των ρύπων, την συνεχή αναβάθμιση των υλικών τους, καθώς και την ευκολία χρήσης τους. 

Το Κέντρο Τζακιού, στηριζόμενο στις αξίες της ποιότητας και της ειλικρινούς και άμεσης σχέσης με τον πελάτη, συνεχίζει και διανέμει  τα προϊόντα του, μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων, ενώ παράλληλα με εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο, τοποθετεί εδώ και δεκαετίες, ενεργειακές συσκευές που καλύπτονται απόλυτα από τις αυστηρές προδιαγραφές εγκατάστασης που ορίζονται από τα εργοστάσια και τις πιστοποιήσεις που φέρουν από επίσημους διεθνείς οργανισμούς. 

Στην γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε, περιλαμβάνονται ενεργειακά τζάκια και ενεργειακές σόμπες ξύλου, pellet ή αερίου, τζάκια boiler για κεντρική θέρμανση, σόμπες  boiler, κουζίνες με και χωρίς boiler, καθώς και μπάρμπεκιου! 

Η εταιρεία μας, είναι προσαρμοσμένη στην δυναμική της νέας εποχής που θέλει τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης να εισχωρούν δυναμικά στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων.

Πολυμέρη 47, Βόλος, Τ.Κ.: 38222
24210-28737
24210-37989
info@kentrotzakiou.gr