Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού Κέντρο Τζακιού
 
ΕταιρΡία
Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΑΚΙΟΥ συμμετέχει στο χώρο της θέρμανσης με ξύλο από το 1980, πρωτοεμφανίζοντας τότε στην ελληνική αγορά τα σχεδόν άγνωστα για την εποχή ενεργειακά τζάκια και ενεργειακές σόμπες κλειστής καύσης.

Το Κέντρο Τζακιού ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της εναλλακτικής θέρμανσης με ξύλα, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από τον Δημήτρη Καραβασίλη στην πόλη του Βόλου και εδραιώθηκε άμεσα στην αγορά ως εισαγωγέας σημαντικών κατασκευαστών του εξωτερικού σε ενεργειακές εστίες και σόμπες κυρίως από μαντέμι.

Μεταξύ άλλων εταιρείες που εμπορεύεται μέχρι και σήμερα (Laudel, Invicta, Hergom, Godin, Cadel, Nestor Martin κ.α.) έχουν εξελίξει τις συσκευές τους (ενεργειακές εστίες, αερόθερμεςεστίες όπως και ενεργειακές σόμπες παράλληλα) με γνώμονα την οικονομία στο καύσιμο, την σημαντική μείωση των ρύπων, την συνεχή αναβάθμιση των υλικών τους, καθώς και την ευκολία χρήσης τους.

Το Κέντρο Τζακιού, στηριζόμενο στις αξίες της ποιότητας και της ειλικρινής και άμεσης σχέσης με τον πελάτη, συνεχίζει και διανέμει όλη την γκάμα των προϊόντων του, μέσα από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων, ενώ παράλληλα με εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία, τοποθετεί εδώ και δεκαετίες, ενεργειακές συσκευές που καλύπτονται απόλυτα από τις αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές που ορίζονται από τις εκάστοτε πιστοποιήσεις των διεθνών οργανισμών.

Στην γκάμα των προϊόντων που διαθέτει στον καταναλωτή, περιλαμβάνονται ενεργειακά τζάκια, ενεργειακές σόμπες, τζάκια με boiler για κεντρική θέρμανση, σόμπες με boiler για κεντρική θέρμανση, μασίνες με και χωρίς boiler συνδυάζοντας την οικονομία στο μαγείρεμα και την θέρμανση ταυτόχρονα!

Η εταιρεία, προσαρμοσμένη στην δυναμική της νέας εποχής που θέλει τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης να εισχωρούν δυναμικά στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων, διαθέτει τα προϊόντα τηςμέσω των καταστημάτων της με προσωπικό προσανατολισμένο να εξυπηρετεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 
 
 
 
 
 
Ενεργειακά τζάκια
Ενεργειακά τζάκια, ενεργειακές σόμπες
Ενεργειακά τζάκια, ενεργειακές σόμπες
Ενεργειακά τζάκια, ενεργειακές σόμπες
ενεργειακές σόμπες pellet
Ενεργειακά τζάκια
 
 
site created and hosted by